Fix Logitech Z-640 Rear Speakers Not Working Tutorial

Home > Logitech Z > Logitech Z-640 Rear Speakers Not Working

Logitech Z-640 Rear Speakers Not Working

Contents

Good idea, I'll pick another one up at the rat shack. Perhaps it is your connection and nothing at all with software?Click to expand... PvT. It ended up being the speaker plug that goes into the sound card. Check This Out

Home Forums Search Forums Recent Posts Your name or email address: Password: Forgot your password? Please try the request again. Anyhow, yeah you can fix it yourself quite easily. I'm using windows seven and I think I've set them to default speakers. https://forums.anandtech.com/threads/sound-not-coming-out-of-rear-speakers-logitech-z-640-6-speaker-system.1227371/

Logitech Z 640 Setup

Tweet Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 08-12-2004,02:22 AM #1 Username View Profile View Firefly's a good design. People miss out on what's solid. I was having the same problem with my left-front speaker.

uniqs1083 Share « (topic move) any versions o f linux that support dial up?? • Weird Freezing » DarkManX4lfjoin:2004-11-1513010 DarkManX4lf Member 2004-Nov-15 10:32 pm new logitech z-640 speakers not working...hi, i After some fidgeting with it into the sound card, the speaker started playing again. its pissing me off.. Latest: Chastastic, Nov 14, 2016 at 5:05 AM Computer Help AnandTech Forums: Technology, Hardware, Software, and Deals Forums > Hardware and Technology > Computer Help > Toggle Width Style forums.anandtech.com -

All rights reserved. I personally just wrapped the wire around the plug once to give it some pressure since I never move my computer. And that was my problem, the plugs were coming loose on the sound card. Massachusetts question 4 passes, not happy [InTheNews] by IowaCowboy478.

The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. Both Vista and the sound manager have a 5.1 setup selected, and I set Vista to "Fill Speakers" under the enhancement section. My DSL from Frontier gets worse and worse. [FrontierCommunications] by ZPower124© DSLReports · Est.1999feedback · terms · Mobile mode

Fareness: When & Where for Low Airfare Register Help Remember Me? I lost the software CD for them am I trying to find a way for WIndows XP to recognize them.

Logitech Z 640 Software

gman, Jan 29, 2008 gman, Jan 29, 2008 #5 Jan 31, 2008 #6 SippieCup Gawd Messages: 765 Joined: Feb 11, 2007 wierd.. http://www.dslreports.com/forum/r11872300-new-logitech-z-640-speakers-not-working http://www.techimo.com/forum/archive.../t-115635.html AMD Phenom II X6 1055T @ 3.87 GHz ZOTAC GeForce GTX 560 G.Skill Sniper 8GB DDR3-1333 PC3-10666 (4096MB x2 CL9-9-9-24 1.5V) ASRock 870 Extreme 3 Plextor M5S SSD Windows 7 Logitech Z 640 Setup Yes, my password is: Forgot your password? oh how yes we do overlook the simplest things.

Bisu5. his comment is here I'll be sending pics of my (SWEET) setup in the post your computer thread in a few days time. Working on computers can make you often overlook the simplest things. Thanks in advance!

Then I thought maybe something was going wrong with my subwoofer, where all the speakers are plugged into. anyone know how to fix this?. StrategyThe LotV Zerg Help Me Thread [G] Mastering Zerg Mechanics for high-level play The LotV Protoss Help Me Thread [G] TheStaircase - An Alternative Improvement Method [G] TheCore - Advanced Keyboard this contact form Stats6.

ShagnWagn, Jan 31, 2008 ShagnWagn, Jan 31, 2008 #7 Jan 31, 2008 #8 DarkenReaper57 2[H]4U Messages: 2,173 Joined: Oct 2, 2003 ShagnWagn said: ↑ I was having the same problem with Stay logged in [H]ard|Forum Forums > [H]ard|Ware > Computer Audio > Style Hard Forum Dark Contact Us Help Home Top Terms and Rules Style by Pixel Exit Log InLog In but my main question, after typing this post for about 20 minutes, is simple: Do you know of a program with wich I could adjust the sound level of an individual

Objects in space.

Live Events Overwatch APEX League 10:30 Season 1 Day 10 Flash Lux vs Rogue BK Stars vs NRG OGN2520 GSL 10:30 Cataclysm Ro4 and Finals TY vs Zest ByuN vs ByuL I've got a rev1.2, and it's still very good. I (think) I've tried everything, and after some research, I have been able to find out that the problem is most likely in the rca speaker cord wiring, but I dare All I could hear was a very faint sound, and the subwoofer supporting it with some low pitch sound.

Join Date May 2002 Location Vancouver, BC Posts 15,097 Try plugging the center/sub jack into the soundcard's rear jack and vice versa. (switch them) Last edited by soupnazi; 08-12-2004 at 02:45 Just for the record, I am using an Abit IP35 Pro motherboard and the on-board Realtek HD sound manager. If I cut open the "boot", is there an easy way to reattach the wires to the jack and make a solid connection? http://vicnot.net/logitech-z/logitech-z-10-speakers-not-working.html anyone know of any good buys? #8 TJN23, Jan 4, 2004 Lavos21 Junior Member Joined: Dec 26, 2003 Messages: 12 Likes Received: 0 im not up to date on sound

Reply Reply With Quote October 7th, 2007,11:09 AM #2 FRANKSnBEANS View Profile View Forum Posts View Blog Entries Member Join Date Apr 2006 Location Illinois Posts 195 BAH!!! After some fidgeting with it into the sound card, the speaker started playing again. As of right now it's down to 256MB RAM and the SC :\... Advanced Search Forum Hardware Specific Sound Cards, Speakers, and Headphones Logitech Z640 rear speakers refusing to work...

What's New? DarkenReaper57, Jan 25, 2008 DarkenReaper57, Jan 25, 2008 #1 Jan 26, 2008 #2 DarkenReaper57 2[H]4U Messages: 2,173 Joined: Oct 2, 2003 Hmm, I still haven't been able to resolve this problem. Its the same with my system... Had to enable CMSS 3D, and set it to 2.

Here's the low down, when I test the speakers with the Creative Media Source software, and the white noise and voice goes through each speaker, they work fine. Terry's Secret Gender Guild PC pics: Click here (9mb) AMD 4400+ X2|2GB PC3200 Ram|Asus A8N SLI w/ Zalman NB47Dell 2405FPW|Galaxy 8800GT 512MB150GB Raptor & 500GB WD|400GB & 500GB Seagate|Benq DW1650 & I have the option set at 5.1, and calibrated fine.